Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (5.98 secunde)
Organizatorii au decis amanarea primei editii a Whisky Fest, ce urma sa aiba loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 12 - 14 noimebrie 2015.
Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! ... A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
• Cei care rapesc oameni nu mai sunt interesati de tine • In caz de luare de ostateci tu vei fi intre primii eliberati • Nimeni nu se asteapta de la tine ca sa alergi undeva • Daca seara esti sunat dupa ora 21h00 esti intrebat ' Nu te-am trezit ?' • Oamenii nu se mai intreaba daca esti ipohondru • Nu mai exista nimic de invatat pe calea cea mai grea • Lucrurile pe care le cumperi acum nu se mai uzeaza • Poti cina si la 4h00 dupa-masa • Poti trai fara sex dar fara ochelari nu • Te angajezi in discutii serioase despre sistemul de pensii • Depasirea vitezei legale nu mai e o provocare • Nu mai incerci sa-ti sugi burta daca cineva intra in incapere • In lift canti impreuna cu difuzorul • Ochii nu ti se mai strica • Incheieturile iti prezic vremea mai corect decat Institutul National de Meteorologie • Platile facute catre asiguratorii de sanatate in sfarsit incep sa-si arate roadele • Secretele tale sunt in siguranta la prieteni deoarece nici ei nu-si mai aduc aminte de ele • Nu-ti mai aduci aminte cine ti-a trimis e-mail-ul acesta • Ti se pare reconfortant ca literele din acest mail sunt destul de mari • Te rog sa transmiti aceasta lista la toate persoanele de care iti mai aduci aminte
Comoara ascunsa in centrul Bucurestiului, descoperita de jurnalistii britanici. "Se afla chiar SUB Intercontinental" Jurnalistii britanici de la Daily Mail au venit pana in Romania pentru un reportaj uimitor pentru ei.
Compusul care da iuteala ardeilor ar putea reduce riscul de a dezvolta cancer intestinal, sustine un studiu recent, citat de Daily Mail. ... S-a demonstrat stiintific ca aceasta substanta este deosebit de eficienta in curele de slabire, prin arderea accelerata de calorii si reducerea poftei de mancare.
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
6 alimente pe care un specialist in toxiinfectie alimentara nu le-ar manca niciodata Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat 6 alimente pe care nu le consuma niciodata, printre care scoici sau fructe taiate, informeaza Daily Mail.
6 alimente pe care un specialist in toxiinfectie alimentara nu le-ar manca niciodata Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat 6 alimente pe care nu le consuma niciodata, printre care scoici sau fructe taiate, informeaza Daily Mail.
Tabloidul britanic Daily Mail relateaza despre accidentul din Bucuresti. Soferul care a provocat accidentul era baut si drogat. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale.
incepand din aceasta luna, vor fi notificati pe mail cand le expira rovinietele. Masura, introdusa de Ministerul Transporturilor, are ca scop cresterea incasarilor la buget, dar vine si in ajutorul celor care uita sa plateasca taxa.
Trecand peste frustrarile proprii si personale, si intreband de control in stanga si in dreapta am aflat, bunaoara, ca nu sunt singura care nu pricepe de ce romanul trebuie sa cunoasca viata "palpitanta" si plina de "neprevazut" a lui Irinel Columbeanu.
Daca oamenii nu ar mai exista pe Pamant - m-a incitat subiectul, mai ales ca era, la mijloc, "rost" de ceva imagini despre cum ar putea fi. ... "Toate civilizatiile au povestile lor despre apocalipsa, dar noi suntem primii care, perfect constienti, ne semnam propria condamnare la moarte".
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - Este un om care te surprinde vesnic, pentru ca este o bogatie de caracter, de sentimente.
Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter si le-au postat pe un forum online de hacking, potrivit Reuters si The Guardian.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca momentul si maniera alese de Octav Cozmanca de a critica PSD il ajuta si il slujesc, de fapt, pe Traian Basescu, apreciind ca i se par exagerate si nemeritate aprecierile "negative globale" ale lui Cozmanca la adresa PSD.
Bogdan Tiberiu Iacob) Indiferent ce ar spune adversarii sai, Emil Boc este un lider politic capabil sa puna, adesea, un diagnostic de exceptie situatiei din tara, din politica in general, si sa identifice si vinovatii pentru asta.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com